Seguretat informàtica - xtm2016.net

xtm2016.net
xtm2016.net
xtm2016.net
xtm2016.net
xtm2016.net
Go to content
seguretat informàtica
La seguretat, en el món de la informàtica, comença en un mateix. Utilitzar l'ordinador de manera responsable, i molt més quan es tracta de l'ordinador que fem servir per a desenvolupar la nostra feina, és cabdal. Però amb això no n'hi ha prou doncs hi ha factors externs, que escapen al nostre control, que poden posar en entredit la integritat del nostre sistema.

Un bon antivirus o, millor encara, un paquet de seguretat ens evitarà la pèrdua de dades detectant infeccions o evitant que ens entrin a l'ordinador a través de la xarxa.

Però l'antivirus només és la primera passa.

Adequar la nostra manera de treballar amb l'ordinador per a poder tenir localitzada tota la nostra informació és vital a l'hora de plantejar-nos el que potser és el més important en qüestions de seguretat: Els backups. Hi ha un sistema de backup per a cada necessitat, des de discs durs externs fins a avançats, complexes i cars sistemes multidisc. Amb l'assessorament adequat evitarem fer una inversió exagerada en un sistema sobredimensionat.

Tampoc hauríem de deixar de banda els Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda (SAI) doncs qualsevol tall o deficiència en el subministrament elèctric pot ser catastròfic per a un sistema informàtic. Des de petites solucions que ens donen el temps just per a desar els documents amb els que estem treballant i apagar de manera correcta l'ordinador fins a sistemes més avançats que permeten mantenir actius els sistemes més necessaris.
cc. 2019 - xtm2016.net
Accés per a clients:
Llicència de Creative Commons
cc. 2017 - xtm2016.net
Llicència de Creative Commons
cc. 2017 - xtm2016.net
Llicència de Creative Commons
cc. 2017 - xtm2016.net
Llicència de Creative Commons
Contacta:
Segueix-me:
Back to content